České Trainz 2004 ve výrobě a exkluzivní ukázky
zdroj: tisková zpráva

České Trainz 2004 ve výrobě a exkluzivní ukázky

10. 3. 2004 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnosti CD Projekt se podařilo úspěšně vyřešit pár zádrhelů při lokalizaci a tento týden poslala do výroby ojedinělý vlakový simulátor Trainz Railroad Simulator 2004.

Nic tedy nebrání jeho uvedení na domácí trh koncem března za doporučenou cenu jen 499 Kč.

    Jako speciální bonus a malou omluvu za delší čekání na tuto hru jsme k originálnímu balení přiložili (s laskavým svolením Auranu) užitečný prográmek Paint Shed! Tento šikovný prográmek slouží ke grafické úpravě vytvořených modelů. Snadno tak můžete natírat své lokomotivy, lepit na ně rozličná loga nebo je popisovat vymyšlenými texty. Své vizuální představy díky tomu přivedete snadno k životu. Tento editor se vyznačuje jednoduchým ovládáním a velice příjemným designem. Dalším bonusem je Service Pack verze 1, který je integrovaný přímo do hry!
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Při té příležitosti jsme získali hned dva druhy exkluzivních materiálů, ze kterých si uděláte velmi dobrou představu, co můžete od české verze Trainz Railroad Simulatoru 2004 očekávat. Jednak to jsou nové vizuální ukázky ve vysokém rozlišení 1600x1200, které předvádí vedle samotných strojů na trati také lokalizovaná menu, jako například zadání úkolů v misích nebo podrobné informace o rychlovlaku TGV. Aby nebyl ochuzen ani další důležitý smysl, nabízíme vám ještě kolekci osmi audio ukázek (303 KB, MP3), které zachycují komunikaci mezi dispečerem a strojvůdcem vlaku na nejrůznější témata. Dabing Trainz 2004 namluvil Lex Postler, kterého asi správně identifikujete jako hlasatele zpráv na českých nádražích.
zdroj: CDProjekt

jd

Nejnovější články