Celtic Kings: Rage of War v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Celtic Kings: Rage of War v obrazech

16. 7. 2002 17:58 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Protože se čas vydání real-time strategie Celtic Kings: Rage of War, dřívě známé jako The Druid King, pomalu blíží, máme tu pro vás dneska balíček zbrusu nových obrázků.

Už je to poměrně dost dlouho, co jsme o této hře, jejíž vypuštění je plánováno na přelom letošního září a října, psali naposledy (když nepočítám zprávu o videu v naší sekci download), a tak mi dovolte pár věcí připomenout.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Celtic Kings: Rage of War je jakýmsi herním hybridem, neboť i když je považována za RTS, nese prvky RPG a adventury. Pracují na ní bulharští Haemimont Games, kteří do svého díla zakomponovali dva navzájem se doplňující módy - adventurní a strategický. Ve druhém jmenovaném si zahrajete proti počítačovým oponentům nebo i skutečným hráčům přes Internet, a pokusíte se vlastními strategickými a taktickými schopnostmi dosáhnout vítězství. K dispozici budete mít mnoho jednotek, které budete trénovat i vést do bojů. Vaším úkolem bude rovněž verbovat a objevovat nové hrdiny, snažit se získat mocné artefakty a také dobývat pevnosti a obsazovat vesnice.

V adventurním módu naopak budete mít pod kontrolou skupinku hrdinů, s nimiž se vydáte prozkoumávat svět a pak, až se proti sobě postaví Caesar a galský náčelník Vercingetorix, se budete muset rozhodnout, na kterou stranu boje se postavíte a čí armádu to povedete do boje. I zde vám přijdou vhod nejrůznější artefakty vládnoucí potřebnou silou.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články