Breed, S.T.A.L.K.E.R., Indiana Jones shoty
zdroj: tisková zpráva

Breed, S.T.A.L.K.E.R., Indiana Jones shoty

29. 11. 2002 3:03 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Přímo na frontovou linii vás vezmou naše nové obrázky z PCčkové a Xboxové 3D akční hry podobné Halo.

Titul dostal jméno Breed, podle jedné mimozemské rasy ve hře účinkující. Screenshoty ukazují pár hrůzně vypadajících bojových scén mezi jednotkami USC urputně se snažícími několika rychlými útoky zničit centrum komunikace nepřátel a zástupci nepřátelské mimozemské civilizace zvané Breed. Hru vyvíjejí Brat Design, kteří mají v úmyslu ji dokončit a prostřednictvím CDV vydat v první polovině roku 2003.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Breed galerie  ||  S.T.A.L.K.E.R. galerie  ||  Indiana Jones galerie

Spolu s galerií k ruské akční sci-fi hře S.T.A.L.K.E.R.: Oblivion Lost, kam dnes přibylo také pár nových ukázek, se podíváte na zcela jiné bitevní pole. Je jím zákeřná a zničující zóna v zamořeném území okolo jaderné elektrárny Černobyl, kde se to jen hemží různými zrůdnými kreaturami, jako jsou např. velcí agresivní krysí vlci, neustále hladová stvoření, která se neostýchají v případě nouze vrhnout na své příbuzné; pochopitelně co jiného může přežít jadernou katastrofu kromě lidí, než také potkani; jsou zde i psi, ač slepí, tak velice nebezpeční už proto, že se pohybují ve velkých skupinách a jsou odolní vůči radiaci; žaludek se vám může zvednout při pohledu na skřety obývající tmavé kobky a líčící pasti na ubohé stalkery; telepaticky kontrolované zombie také nevypadají příliš příjemně; a to nejsou ještě všechna překvapení. Tento post-apokalyptický titul chystaný až na podzim příštího roku mají na svědomí GSC GameWorld, kteří se jali ho pohánět svým X-Ray enginem. Více v rozhovoru.

Pro PC, Xbox i PS2 je určena dobrodružná akční third-person adventura inspirovaná příběhy neohroženého archeologa a dobrodruha Indiana Jonese. Hra se jmenuje Emperor's Tomb a my vám dnes z ní můžeme nabídnout vedle obrázku krabičky také dva další obrázky. Titul pro vás připravují na jaro 2003 The Collective spolu s vydavatelskou společnosti LucasArts.
zdroj: homepagehomepage, PR

korgull

Nejnovější články