Bojovníkem v Charm of War
zdroj: tisková zpráva

Bojovníkem v Charm of War

14. 12. 2001 0:02 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Dnes proběhla tiskem zpráva, že nová ruská hra s názvem Charm of War, bude ve vývoji nejspíš ještě pár měsíců a to až do podzimu 2002 (původně prý měla být hotova už na jaře).

Charm of War bude RPG tak trochu šmrncnutá RTS, především bude zahrnovat ty nejlepší prvky z obou žánrů. Jejím tvůrcem je společnost 7th Bit Lab v područí Buka Entertainment a těšit se prý můžete na velmi pěknou grafiku, pohodlný interface, a spoustu dalších pěkných věcí. Vy se na chvíli stanete součástí úchvatného světa ruských legend a pohádek, kde mocní carové vedou proti sobě války, lesní skřítkové se schovávají mezi stromy, čarodějnice i zlí čarodějové kutí ve svých jeskyních mocná kouzla a vodní skřítci obývají řeky i jezera.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Setkáte se také s legendárním městem Kyiage, které bylo zajato armádou pekelných stvoření. Velcí mágové, do té doby ovládající celou zemi, proměnili město na jezero a vše včetně sebe i oné ďábelské armády tak strhli do temných hlubin zelené vody. Brzy se země rozpadá na několik menších království a nastávají The Dark Ages. Jako mladý, silný a ctižádostivý mladík jste Bohy vybrán jako nositel svatého Charm of War, talismanu, který svého majitele dokáže přenášet do paralelních světů. Vaším úkolem pak bude opět sjednotit zemi, znovu vystavět Kyiage a obnovit starý dobrý Golden Age.
zdroj: DailyTelefrag Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články