Battlefield:Vietnam - nástupce Battlefield 1942
zdroj: tisková zpráva

Battlefield:Vietnam - nástupce Battlefield 1942

10. 7. 2003 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak už naznačila Kate ve své předchozí zprávě o datadisku k oblíbené akční hře Battlefield 1942, větší pozornost než jemu, byla věnována spíše nástupci této skvělé multiplayerovky.

Nový titul se jmenuje Battlefield Vietnam a i z něj vám dnes díky EA Campu můžeme nabídnout sadu několika pěkných screenshotů.

Battlefield: Vietnam bude samozřejmě obsahovat vše, co bylo tak populárního na původní hře - spoustu vozidel, zbraní, třídy postaviček, a pochopitelně i spoustu rozsáhlých map. Titul vyvíjejí ti samí maníci, kteří pracují na již zmíněném datadisku a tito mají v úmyslu vylepšit hru jak co do vzhledu, tak co do hratelnosti. K vývoji projektu jsou využity velmi podobné technologie jako byly u jiných akčních her, např. u Far Cry, ve snaze předvést co nejvíce detailů , ale na malém počtu polygonů na model. Ti, kteří měli možnost shlédnout beta demo této hry, shodně potvrzují, že postavy jsou mnohem propracovanější než v BF1942, a to i přes to, že se jejich modely skládají z menšího počtu polygonů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Vylepšení vás ale čekají i v oblasti efektů, které nyní prý vypadají mnohem lépe a realističtěji. Novinkou bude i to, že budou obě hratelné strany uspořádány. V BattleField 1942 na tom byli Spojenci i Nacisté více méně stejně, tedy pokud jde o schopnosti. V Battlefield Vietnam se budou americká armáda a NVA výrazně lišit, tak jako se lišily ve skutečné válce. Američané budou lépe technicky vyzbrojeni a Vietnamci zase budou působit spíše jako partyzáni, zato budou moci k přesunům na mapě používat podzemní tunely. Změny se dotknou také jednotlivých tříd charakterů. Americká armáda bude mít Zelené barety, kteří budou fungovat jako infiltrátoři a k dispozici budete mít i některé mobilní jednotky, které se budou moci dopravit na mapu pomocí helikoptéry. Technici tentokrát budou spíše vozidla ničit, než je opravovat.

Hra vám dá k dispozici řadu různých prostředků jako jsou tanky, proudová letadla, džípy, helikoptéry a spousta dalších. Pokud se rozhodnete hrát za Američany, budete moci použít i napalm. Vietnamci budou zase k boji používat jiné věci, jako různé pasti apod. Hráčům budou předloženy i některé nové multiplayerové volby. Budete si moci vybrat z několika různých typů her, zvolit kdo a s kým se v dané hře utká (assault vs. match, engineer vs. engineer, aj.). Vývojáři mají rovněž v plánu nový herní mód zvaný Evolution. Hra jako taková má ale do dokončení ještě daleko, vydání se chystá až na jaro příštího roku. Do té doby se určitě ještě dozvíme o dost více informací.
zdroj: HomeLAN

ko

Nejnovější články