Battlefield 2: Euro Force brzy, Battlefield 2142 video
zdroj: tisková zpráva

Battlefield 2: Euro Force brzy, Battlefield 2142 video

17. 2. 2006 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Zpoždění patche 1.2 pro Battlefield 2 způsobilo posun prvního mini-datadisku Euro Force o dva týdny - z 8.2.

na úterý 21. února. Nekoupíte si ho v běžných krámech, nýbrž výhradně přes internet na této adrese. Tam si po zaplacení částky 10 Euro přes utilitu EA downloader stáhnete na váš harddisk 370 MB velký soubor, který se vám v den vydání připomene s instalací a ihned poté začít hrát. Předešlé Special Forces si touto cestou za prosinec sehnalo 50 tisíc lidí. Electronic Arts na to jdou chytře - mají s tvorbou takového mini-přídavku méně práce (tudíž zbývá více času na jiné projekty), ale výnosy z jeho prodeje mají při online distribuci de facto stejné jako u standardního datadisku za 20 Euro, u nějž se však museli dříve dělit s obchodním řetězcem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Battlefield 2: Euro Force nabídne tři síťové mapy, jejichž příběhové pozadí pojednává o útoku evropské armády na Čínu (Great Wall), boji s odřízlou americkou divizí u Kaspického moře (Taraba Quarry) a bitvu o naleziště ropy v oblasti Středního východu (Operation Smoke Screen). Tyto levely předvádí kolekce in-game screnshotů a také oficiální trailer (8 MB, MOV) s minutou šikovně sestříhaných akčních scén z hraní, kde se mihne i stíhačka EuroFighter. Podrobnosti o jiných novinkách v tomto mini-datadisku naleznete na produktové stránce EA Czech nebo v našem archivu. Příští týden bychom se prý měli setkat s aktualizovanými editačními nástrojz pro BF2 a časem snad i s opravou padání hry s updatem 1.2 na některých mapách ze Special Forces.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Update 2:22 - Digital Illusions samozřejmě chystají plnohodnotné pokračování této populární multiplayerové akce, které zřejmě bude zasazeno do daleké budoucnosti. Vyplývá to z interview na Shacknews, kde producent hry naznačil tajemné číslo "3213/3X2" a aktivní komunita z toho matematickým výpočtem vydedukovala rok 2142. Ten by teoreticky mohl být dějištěm příštího Battlefieldu, a přestože to EA odmítli komentovat, na veřejnost se dostalo interní video (1 MB, DivX, přímý link), které by vše potvrzovalo (pokud tedy není fake). Ve dvaceti vteřinách zachycuje mecha Stella s označením 808 (v BF2 měla BlackHawk helikoptéra 818ku), kterak si to vedle prťavých obyčejných vojáků kráčí pod červenožlutým nebem, kde přelétají vznášedla směrem k futuristickému městu. ET: Quake Wars zkrátka bude mít konkurenci...
zdroj: Bluesnews, Shacknews, BFnews, EA

jd

Nejnovější články