Antiteroristou v The Sum of All Fears
zdroj: tisková zpráva

Antiteroristou v The Sum of All Fears

7. 5. 2002 16:30 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V poslední době nebývá výjimkou, že se současně s natáčením nějakého filmu pracuje rovněž na hře, která vychází buď přímo z něj, anebo alespoň z naprosto stejné předlohy.

Stejné to je i s připravovaným titulem The Sum of All Fears, který jako film bude mít premiéru 31. května (USA, Kanada) a jako hra by se měl objevit během června. V naší galerii se můžete seznámit s několika dalšími přírůstky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

The Sum of All Fears (ať už film nebo hra) vychází z díla světoznámého spisovatele Toma Clancyho a hra jako taková navíc ještě z onoho nového filmu. The Sum of All Fears vzniká v dílnách společnosti Red Stormu a je zaštítěna Ubisoftem. Hráči během jedenácti nebezpečných misí povedou tým protiteroristických expertů. A protože se Vaše skupina bude skládat pouze ze samých elitních jednotek (HRT od F.B.I.), počítejte s tím, že právě Vy budete vysíláni vykonávat tajné vojenské operace za těch nejnebezpečnějších a nepředstavitelných okolností. Vaším úkolem bude ničit ilegální sklady zbraní, odstraňovat teroristické organizace, apod. Více informací o této hře získáte z preview, které se Tiscali připravuje na příští týden.
zdroj: GameSpy Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články