Akce Rebel Raiders a strategie Great Invasions
zdroj: tisková zpráva

Akce Rebel Raiders a strategie Great Invasions

24. 6. 2005 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

"UK only", čili pouze pro britský trh jsou v tuto chvíli určeny dva další nově odhalené tituly spadající pod hlavičku společnosti Digital Jesters.

rebelraiders zdroj: tisková zpráva Jedním z nich je arkádová střílečka Rebel Raiders: Operation Nighthawk, vyvíjená studiem Kando Games. Její vydání je naplánováno na září, těšit se přitom mohou majitelé PC i PS2. Akce se bude v Rebel Raiders odehrávat ve vzduchu, ve speciálních ozbrojených letounech. Časově půjde o velmi vzdálenou budoucnost a dějově o jakýsi globální konflikt. K dispozici budete mít 16 misí rozdělených do čtyř kapitol. Na výběr budete mít ze tří strojů a jeden další budete moci v průběhu hraní odemknout, stejně jako některé nové zbraně a power-upy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Druhým titulem má být real-time strategická hra s příměsí akce Great Invasions. Vyvíjí ji Philippe Thibaut Studio a na pultech obchodů by měla být od srpna. S touto hrou se podíváte do Evropy temného středověku. Zahrnuje období od roku 375 do 1066 našeho letopočtu. Nabízí přes deset scénářů a také Velkou kampaň. V nich pak najdete desítky ras, národů a říší, více než 3700 nejznámějších historických postav daného období a 150 historických událostí. Hra je vyvíjena s pomocí historiků a slibuje historicky věrnou rekonstrukci politik, ekonomie, diplomacie, náboženství i válečnictví. Revoluční novinkou má být v této hře možnost ovládat 5 až 10 národů současně. Chybět nemá ani multiplayer. Více se dozvíte na oficiálních stránkách.

korgull

Nejnovější články