Adventura The Lost City of Malathedra
zdroj: tisková zpráva

Adventura The Lost City of Malathedra

5. 6. 2006 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nový týden začněme jednou novou adventurou, jejíž vývoj ohlásilo nezávislé vývojářské studio Ethereal Darkness Interactive Games (autoři Morning's Wrath).

Celým svým názvem se hra jmenuje The Lost Cty of Malatherda, ale zkráceně je označována jako Malathedra. Svým pojetím má fanouškům žánru připomenout klasické tituly od LucasArts, jako Monkey Island, The Fate of Atlantis nebo The Dig. Jak by měla vypadat, můžete vidět v naší galerii s osmi prvními screenshoty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V The Lost City of Malathedra ztvárníte roli 26leté historičky jménem Rebecca Wolfe, která jde po stopách svého otce. Ten záhadně zmizel už před lety, když pátral po jakémsi ztraceném městě známém jako Malathedra. Spolu s Rebeccou procestujete celý svět a dost možná objevíte i ono záhadné místo, jež zlákalo jejího otce.

Základem hry je prý nová technologie vyvinutá přímo v EDI Games - S3Engine. Podle oficiálních stránek bude Malathedra adventurou s point&click interfacem, zábavným a působivým příběhem, rozvětvenými dialogy, lineární i nelineární hratelností, rafinovanými hádankami propojenými s dějem a v neposlední řadě i s originálním soundtrackem od Adama Frechetta.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články