3D strategie XIII Century: Death or Glory
zdroj: tisková zpráva

3D strategie XIII Century: Death or Glory

16. 6. 2005 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

XIII Century: Death or Glory, tak se nyní jmenuje hra, kterou jste dříve měli možnost poznat pod názvem XIII Century: Sword & Honor.

Možná tato změna přišla ruku v ruce s přejmenováním studia, které se jejím vývojem zabývá - Unicorn Games Studios (dříve OSW Games). Ať už si ale tito tvůrci říkají jakkoliv, hlavní je, že po necelém roce zase vypustili sadu nových screenshotů ze svého real-time strategického díla a navrch přidali i nový, téměř dvouminutový trailer.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

XIII Century: Death or Glory vás vezme na výlet dvaadvacátým stoletím. Samozřejmě kecám, neboť - jak jste jistě vytušili z názvu - půjde o století třinácté. Budete zasvěceni do světa šlechetných rytířů a nemilosrdných nomádů. Děj se bude odehrávat na území Evropy. Mezi celkovými deseti hratelnými frakcemi tedy nebudou chybět Francouzi, Angličané, Němci, Rusové, Španělé ad. Hráč bude muset bránit svou korunu před takovými národy jako jsou Mongolové, Prusové, Skoti, aj. Těšit se prý můžete i na multiplayer. Vydání je naplánováno na příští rok.
zdroj: 3DGamers

korgull

Nejnovější články