3D RTS Will of Steel ovládaná hlasem
zdroj: tisková zpráva

3D RTS Will of Steel ovládaná hlasem

3. 10. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vydavatelská společnost GMX Media chystá pro příznivce real-time strategií, a zvlášť pak těch válečných, novou hru s názvem Will of Steel.

Tato taktická RTS s prvky RPG vás postaví do čela batalionu sestaveného z pěchoty, bojových tanků, APC2, rozvědky a proti-letadlových jednotek. Pokusíte se s nimi rozprášit nepřítele na bojištích v Somálsku (1992), Afghánistánu (2001) či Iráku (2003), přičemž budete neustále budovat svou kariéru. Když si povedete dobře, čekají vás medaile a s nimi i širší možnosti v další hře, tedy např. letecká či dělostřelecká podpora, satelitní průzkum, speciální jednotky, ad.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Mise Will of Steel se mají odehrávat za různých klimatických podmínek, stejně jako ve dne i v noci. Jak jsme se zmiňovali už v našich dřívějších zprávách, tvůrci do hry implementují rovněž podporu hlasového ovládání. Kromě té vám poslouží samozřejmě i myš a klávesnice. Klidně prý budete smět využít všech těchto tří možností dohromady, ale zrovna tak půjde hru ovládat pouze hlasem, což by mělo být mnohem snazší a efektivnější řešení než první dvě. V každém případě má možnost hlasového ovládání pomoci navodit realistickou atmosféru a hráče více ponořit do role, neboť má simulovat skutečnou komunikaci mezi veliteli a jejich jednotkami. Hlasem budete moci nejen vybírat jednotlivé jednotky (např. i vyvoláním jejich jmen, což lze vypnout) nebo celé skupiny a zadávat jim řadu různých rozkazů, ale také ovládat pohyb a záběr kamery.
zdroj: WorthPlaying

korgull

Nejnovější články