15 nových obrázků z Mafia: City of Lost Heaven
zdroj: tisková zpráva

15 nových obrázků z Mafia: City of Lost Heaven

5. 8. 2002 15:38 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Mezi našimi čtenáři se asi nenajde nikdo, kdo by nevěděl, co se skrývá pod názvem Mafia: City of Lost Heaven.

Tuto akčně-závodní hru od brněnských Illusion Softworks, která si vzala to nejlepší z Max Payne, Drivera a Midtown Madness, už více než půlrok provází na některých domácích serverech fámy a dohady o tom, kdy že to vlastně vyjde (Česká akční Mafia je těsně před dokončením! z 3.1., Mafia vyjde určitě ještě před prázdninama z 8.4. nebo Mafia je připravena k vydání 26. července z 15.7.).

Nyní máme začátek srpna a žádný z těchto bombastických titulků se samozřejmě nepotvrdil, neboť každý ví, že o datu vydání rozhoduje vždy zásadně vydavatel, v tomto případě Take 2. Ten dal logicky přednost více očekávanému Grand Theft Auto III a s Mafií čekal, než utichne velký humbuk kolem GTA3, aby si tyto dvě částečně podobné hry zbytečně navzájem nekonkurovaly. Současný, podotýkám oficiální, termín vydání Mafie byl podle posledního release-listu Take 2 stanoven na úplný konec prázdnin - pátek 30.srpna. To již vypadá poměrně pravděpodobně a mohlo by se to vyplnit, což podtrhuje dnešní balík patnácti nových screenshotů z takřka finální verze hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Markus Wilding z německé pobočky vydavatele Take 2 také nedávno pro některé německé herní servery prohlásil, že Mafia v základní prodejní verzi bohužel nebude obsahovat multiplayer. Síťová hra (pravděpodobně závody na okruzích) má být podle jeho slov do Mafie přidána až formou multiplayer patche, který má prý větší prioritu než příprava eventuálního hratelného dema, po němž každý fanoušek kvalitních stříleček volá (zdroj).

Už delší dobu máme připravenou exkluzivní videoreportáž o Mafii, s jejímž uveřejněním jsme záměrně čekali, než se datum vydání přiblíží na dohled. To se nyní stalo a proto sledujte v příštích dnech náš server, abyste dvě části zajímavého videa nepropásli.
zdroj: PR, Gamigo

jd

Nejnovější články