Wii U verze Deus Ex: HR přijde s úpravami, které chceme i na PC!
zdroj: tisková zpráva

Wii U verze Deus Ex: HR přijde s úpravami, které chceme i na PC!

20. 3. 2013 17:08 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Spekulace, fámy, úniky a zvěsti nelhaly, Eidos opravdu připravuje Wii U verzi akčního RPG Deus Ex: Human Revolution. A ne jen tak ledasjakou, rovnou se jedná o notně vyšeprkovanou Director’s Cut verzi, která by měla přinést celou řadu uprav a vylepšení, která se týkají stránky obsahové, designové a pozor, dokonce i technologické.

Začněme tím, že Wii U verze Deus Ex: HR bude obsahovat zabudované DLC Missing Link a předobjednávkovou misi Tong’s Rescue. Tisková zpráva dále hovoří o přepracovaných soubojích s bossáky, vylepšené umělé inteligenci, zabudovaném in-game průvodci, komentářích vývojářů přímo ve hře (stejně jako v HL 2 episodách), výrazných úpravách soubojového systému, novém New Game+ módu, a v neposlední řadě má Wii U verze hry nabídnout výrazná vizuální vylepšení, jdoucí údajně za hranice vzhledu PC verze.

V tiskovce se bohužel nehovoří, jestli se prvků a úprav z Wii U verze dočkají v podobě patche třeba i zbývající verze hry pro PC, MAC, PS3 a X360, ale nikde není psáno, že k tomu nemůže do budoucna dojít. Vlastně bych to, minimálně v případě PC verze, očekával, jinak bych byl z přístupu vývojářů poněkud smutný.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Vraťme se ale k Wii U verzi, která bude samozřejmě plně využívat Wii U Gamepadu pro nově zpracované hackování, pro zobrazení interaktivní (editovatelné) mapy, pro házení granátem, střílení ze sniperky a další brikule. Za vývoj Wii U verze je odpovědný australský tým Straight Right, a jak se pro Oficiální Nintendo magazín vyjádřil šéf vývoje hry Jean-François Dugas, cílem bylo připravit opravdu ultimátní verzi. Ne pouze port na Wii U.

Samozřejmě to vývojářům slouží ke cti, ale stejně bych byl rád, kdyby všechna reálně přenositelná vylepšení pro Wii U byla aplikována i na ostatní verze hry. Nejlépe pro tu PCčkovou…. Termín vydání Wii U verze Deus Ex: Human Revolution zatím oznámen nebyl.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články