War for the Overworld je právě vydaný duchovní nástupce Dungeon Keepera
zdroj: tisková zpráva

War for the Overworld je právě vydaný duchovní nástupce Dungeon Keepera

3. 4. 2015 15:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Honba za moderním následovníkem Dungeon Keepera pořád nekončí. Pokusů o moderní pojetí klasiky vyšlo už několik, ale žádný z nich nedosáhl takového úspěchu a obliby u hráčů jako původní dvě hry. A se svou troškou do temného mlýna chtějí s titulem War for the Overworld přispět i vývojáři ze studia Subterranean Games.

War for the Overworld je od 2. dubna dostupná na Steamu nebo na stránkách hry, u nás vyjde v krabicové verzi 10. dubna pod hlavičkou Hypermaxu. Vývojáři navíc nabízejí i sympatický bonus všem hráčům, kteří si hru zakoupí nejpozději do 2. května. V takovém případě se z vás stane early adopter a dostanete první příběhové DLC zadarmo. S jeho vydáním se počítá ještě tento rok.

zdroj: YouTube.com

Tvůrci obecně plánují hru podporovat formou placených DLC i bezplatných updatů a jedním z nich je například chystané vylepšení Survival módu, do kterého přibydou pravidelné výzvy, online žebříčky a další novinky.

War for the Overworld úspěšně prošla Kickstarterem, kde hru doporučoval i spolutvůrce Dungeon Keepera Peter Molyneux. Jestli zrovna jeho jméno má ale v dnešní době nějakou výraznější vypovídací hodnotu, uvidíme v následujících dnech. Samozřejmě pro vás chystáme recenzi.

Nejnovější články