Vyzkoušejte Fight Club – hru na motivy našeho podcastu se členy redakce Games.cz
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte Fight Club – hru na motivy našeho podcastu se členy redakce Games.cz

23. 6. 2017 8:30 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Za více než 6 let natáčení se nám v souvislosti s podcasty Fight Club stala spousta věcí. Čelili jsme kritice a snažili se z ní poučit. Těšili se z pochvalných a podpůrných vzkazů a snažili se neusnout na vavřínech. Získali jsme si celou řadu stálých diváků, s nimiž jsme si už několikrát povídali naživo během setkání. Také jsme vyprodukovali celou řadu pravidel Fight Clubu, některá vtipná, některá trapná. Co se nám ale stalo vůbec poprvé a zřejmě se to už nikdy nebude opakovat – dočkali jsme se hry na motivy našeho podcastu, ve které navíc vystupují jednotliví redaktoři Games.cz. Autoři hry jsou Richard Mališ a Ondřej Kopidol a zahrát si ji můžete v prohlížeči na těchto stránkách. Co tvůrce motivovalo, aby vytvořili hru na motivy našeho Fight Clubu?

Jak Richard Mališ uvádí, chtěli se s kolegou prostřednictvím Fight Club hry představit jako začínající nezávislí vývojáři, kteří hodlají tvořit hry, co budou bavit hráče. A sami se také chtěli při vývoji pobavit. V současnosti ostatně mají rozdělaných hned několik projektů, přičemž první z nich – jednoduchá hra Morps s neobvyklým bojovým systémem a herními mechanikami – by se měl brzy objevit na Steam Direct.

Zároveň Richard uvádí, že chtěl skrze Fight Club jako dlouholetý fanoušek Games.cz a Levelu poděkovat za naši práci, což se nám krásně poslouchá a zní to skoro až neuvěřitelně. Nikdo z redakce žádnou podobnou poctu určitě za celou svou kariéru nezažil. A zřejmě už ani nezažije. Zcela upřímně tedy celá redakce děkuje za podobnou poctu.

fchra2 zdroj: tisková zpráva

Vraťme se ale k samotné hře, kterou najdete a můžete hrát na stránkách: http://fightclub.randomdevelopers.com/

Fight Club je mlátička pro dva hráče na jednom počítači, kteří v rolích vybraných členů redakce (Martin, Petr, Aleš, Pavel, Lukáš, Adam) odrážejí s pomocí kopu a úderu pěstí nabíhající nepřátele z pravé a levé strany. Když se hráčům daří nepřátele rychle pacifikovat, roste jim úroveň, když jim to nejde, úroveň klesá. Cílem hry je dosáhnout 10. úrovně, kdy boj končí a dojde k výpisu jednoho pravidla Fight Clubu. Je to jednoduché, je to zábavné, máme z toho radost. Snad budete mít také.

Kdybyste měli ke hře nějaké připomínky nebo měli nápad na nějaký zlepšovák, můžete využít kontaktu přímo na stránkách s hrou.

fchra4 zdroj: tisková zpráva

Ještě jednou tedy Richardu Mališovi a Ondřeji Kopidolovi děkujeme za podobný způsob poděkování za náš Fight Club. Vynasnažíme se, aby nejenom jeho naše podcasty bavily i nadále. Zároveň mu přejeme hodně štěstí a úspěchů s vývojem dalších her. Co myslíte, měli bychom udělat Gamesplay Fight Clubu? :)

Nejnovější články