Vyzkoušejte demo adventury Blackwell Epiphany
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte demo adventury Blackwell Epiphany

10. 4. 2014 14:10 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Už za dva týdny se Rosa Blackwell a Joey Mallone pustí do svého nejdůležitějšího a zároveň i posledního případu v adventuře The Blackwell Epiphany. Indie série mixující duchařinu a krimi tím dojde svého finiše. Vývojáři z Wadjet Eye Games nyní svou lásku ke starým časům a klasickým adventurám potvrzují vydáním demoverze jejich nejnovější hry. A co vlastně Wadjet Eye čeká do budoucna? 

Demo můžete stahovat z oficiálního webu na tomto odkazu. Pokud sérii Blackwell neznáte, zamiřte sem, pro nalákání asi stačí říct, že se vehementně inspiruje v sérii Gabriel Knight i zlatém věku adventur obecně. Plnou verzi Blackwell Epiphany pak od 24. dubna můžete stahovat ze Steamu, z GOGu i z obchodu na homepage Wadjetů.

Co se týče éry po sérii Blackwell, teprve uvidíme, čím nás Wadjet Eye a jeho hlavní osobnost Dave Gilbert překvapí do budoucna. Gilbert sám řekl, že hodlá hledat nová témata, zároveň je však trochu unaven.

Loni v únoru se nechal slyšet, že by rád vytvořit "RPG ve stylu Fallouta" (míněno prvních dvou dílů), pro Gamasutru však v obsáhlé retrospektivě a rozhovoru před několika dny sdělil, že si sice není jistý budoucím projektem Wadjetu, za to si je však jistý, že na nějaký čas potřebuje volno...

zdroj: Archiv

Nejnovější články