Vyhlášení výherců grafických karet Asus Strix R9-390X/380X
zdroj: tisková zpráva

Vyhlášení výherců grafických karet Asus Strix R9-390X/380X

6. 5. 2016 11:00 | Novinky | autor: Redakce Games.cz

Možnost bezplatného upgradu PC je vždycky vítaná, to víme všichni. Čas od času vám to umožníme v našich anketách a soutěžích. Nedávno jsme třeba dvěma čtenářům nabídli možnost získat grafické karty Asus Strix R9-390 a Asus Strix R9-380X – stačilo vyplnit velkou anketu Levelu a Games.cz, potažmo odpovědět na otázku v soutěži. Obou „akcí“ se nakonec zúčastnilo velké množství čtenářů (v anketě jsme zaznamenali skoro 7 tisíc vyplněných dotazníků), ze kterých jsme vylosovali tyto dva.

Grafickou kartu Asus Strix R9-390, kterou jsme ve spolupráci s firmou Asus připravili jako odměnu za vyplnění ankety Levelu a Games.cz, získal Antonín Končal. Už nějakou dobu by měla chroupat polygony a produkovat řádné stíny uvnitř jeho PC.

Grafická karta Asus Strix R9-380X, která figurovala jako cena pro vylosovaného účastníka nedávné soutěže, zase před několika dny putovala za Dominikem Jarešem. Dá se předpokládat, že už také nastoupila do věrné služby.

Slíbili jsme také, že zveřejníme výsledky zmíněné ankety Games a Levelu, a slib splníme. Data z ankety už jsou vyhodnocená a nešlo o nic jednoduchého. Zpracovat a ve správném kontextu interpretovat skoro sedm tisíc formulářů nebyla práce na jedno odpoledne. Data z nich právě zpracováváme do článku, který vám nabídneme v průběhu následujících týdnů, a nastaví vám svým způsobem zrcadlo. Dozvíte, které rubriky jsou na Games a v Levelu nejvíce a nejméně oblíbené, co vám na designu webu i časopisu vyhovuje, co naopak ne apod. Některá data vás možná překvapí stejně, jako překvapila nás.

Nejnovější články