V survival RPG Smoke and Sacrifice zachraňujete vámi obětovaného synka
zdroj: tisková zpráva

V survival RPG Smoke and Sacrifice zachraňujete vámi obětovaného synka

8. 2. 2018 9:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Svět zamrzl a s ním i veškerý život. Jen jedna malá osada lidí přežila díky požehnání Slunečného stromu. Má to však jeden háček. Strom si čas od času vyžádá oběti, a jednoho pochmurného dne přijde na řadu novorozeně zdejší matky Sachi. S obětí sice neváhá, tak to prostě v tomto světě chodí, ale nedá jí to a vydá se do tajemného světa pod povrchem, kde o světle neslyšeli. Zde se pokusí najít svého ztraceného syna.

Takové „šťastné“ shledání si neumím moc představit. „Jé, ahoj mami! Děkuji, že jsi mě obětovala nějakému nesmyslnému účelu a poslala mě sem do světa příšer. Mám tě rád.“ Bůhví, co se tam jejímu synkovi za tu dobu stalo, jak vůbec vypadá a na čí straně vlastně je.

Vy v roli Sachi máte naštěstí jasno. Zdejší ponurá atmosféra bez denního světla (nebe tvoří kameny) spolu s agresivními tvory je k vám velice nepřátelská. Musíte se tak hodně otáčet, abyste zde dokázali přežít, natož vypátrat svého potomka. K tomu vám dopomáhej crafting.

zdroj: Archiv

Výroba vlastního vybavení, různých předmětů a poživatelných pokrmů je nedílnou součástí Smoke and Sacrifice. Stejně tak se neobejdete bez soubojů se zdejšími monstry, a důraz je rovněž kladen na vyprávěný příběh. To vše podtrhuje krásná, ručně malovaná grafika.

Smoke and Sacrifice vzniká v novém dvoučlenném studiu Solar Sail, kterému kryje záda zkušené vydavatelství Curve Digital. Díky tomu se můžete těšit nejen na PC verzi, ale rovněž i na verze pro PlayStation 4, Xbox One a Switch. A to ještě letos.

Nejnovější články