zdroj: Wizards of the Coast

V kooperačce Dungeons & Dragons: Dark Alliance na vás čekají úctyhodní bossové

13. 5. 2021 8:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Už příští měsíc nám Tuque Games pod křídly slovutných Wizards of the Coast předvedou, jak podle nich vypadá kooperační řež ve světě legendárního RPG Dungeons & Dragons. Až čtyři hráči se v akci Dungeons & Dragons: Dark Alliance chopí nebojácných hrdinů a vyrazí proti obávaným monstrům, která se postupně představují ve vlastních videích (výše i níže).

Jako první šíří hrůzu Hagedorn, jakýsi kakodémon křížený s medúzou (pro milovníky Příšerek s.r.o. odpověď na to, jak by vypadaly děti Mikea Wazowskiho a Celie Maeové). Moc toho nenamluví, zato umí řvát, kousat, metat blesky, tlakové vlny a další lahůdky.

Představovačka druhého bosse, ledového obra Kelvina, by nemohla být odlišnější. Žádná akce, jen impozantní, respekt budící monolog mocného obra, který před tisíci lety vybudoval vlastní říši. Jeho duše přežívala ve skrytu krypty, aby jednoho dne mohla být oživena. A teď vám hodlá dělat problémy.

zdroj: Wizards of the Coast

Aby to nebylo jen o záporácích, začínají se představovat i hrdinové. Zatím se ukázal jen jeden – kladivem se ohánějící Wulfgar. Půjde o barbara, který se vyžívá převážně v útocích na blízko, ale svou mocnou palici umí po nepříteli i vrhnout. Zbylými třemi hrdiny jsou Bruenor, Catti-brie a Drizzt Do’Urden, ale na jejich představení si ještě musíme počkat.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance vyjde 22. června na počítačích, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S. Předobjednávky už běží.

zdroj: Wizards of the Coast

Nejnovější články