zdroj: Astragon

Toužíte už od nepaměti řídit tramvaj? Zkuste si to v Tram Simulator Urban Transit

6. 12. 2023 16:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Hráči, kteří si libují v simulátorech kdejakého zaměstnání, mají o dalšího kandidáta na žrouta času navíc. Jmenuje se Tram Simulator Urban Transit a vyzkoušíte si v něm povolání řidiče tramvaje v rušném městě.

K dispozici budete mít šest různých vozidel, která otestujete v rámci příběhové kampaně čítající přes deset misí. Kromě příběhu je tu ještě režim kariéry, sandbox a samozřejmě autoškola (tramvajškola?), přičemž nemusíte být ve městě jediným tramvajákem, ale klidně se k vám mohou přidat další až tři kamarádi v multiplayeru.

To by k tomu nejdůležitějšímu z oficiálního popisu bylo vše. Hra Tram Simulator Urban Transit vyšla zatím pouze na Steamu za 20 eur, zatímco konzole současné i minulé generace, Epic Games Store a Microsoft Store se dočkají na jaře.

Zajímavé je, že majitelé produktů Bus Simulator 21 Next Stop – Official Tram Extension a/nebo Bus Simulator 21 Next Stop – Season Pass dostanou celou hru zdarma, zatímco majitelé Tram Simulator Urban Transit dostanou zpětně zdarma první jmenovaný produkt, k němuž si ale musí koupit Bus Simulator 21.

S případnou koupí ale možná ještě počkejte. Na Steamu je prvních 16 uživatelských recenzí, z nichž pouhých 43 % dalo palec nahoru. Hře vytýkají, že vlastně obsahuje jen tři typy tramvají ve dvou délkách, jen jedna tramvaj má opravdu interaktivní ovládání v „kokpitu“ a celkově působí jako ušitá horkou jehlou, ostatně mapa má být převzatá z předchozích autobusových her studia…

Nejnovější články