Tabletový Deus Ex: The Fall vyjde v upraveném portu i na PC
zdroj: tisková zpráva

Tabletový Deus Ex: The Fall vyjde v upraveném portu i na PC

25. 2. 2014 12:57 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud patříte k fanouškům Deus Ex: Human Revolution, určitě si nenechte ujít povedeného tabletového bratříčka Deus Ex: The Fall. Hlavním protagonistou hry je žoldák Ben Saxon, jeden ze dvou hrdinů solidního románu Icarus Effect od Jamese Swallowa, navazujícího či spíše předcházejícího událostem Human Revolution. Ostatně, se svými dojmy z hraní The Fall se už s vámi podělil Pavel.

Brzy navíc dostanete možnost zahrát si Deus Ex: The Fall i na PC. Square Enix hru vydá na Steamu 25. března. Půjde o masivně upravenou verzi, která logicky vynechá prvky, co fungují na tabletech, ale na PC by se s nimi nehrálo pohodlně. V první řadě jsou to nákupy skrze aplikaci, které v PC verzi vůbec nebudou. Proto tvůrci v PC verzi upraví i herní ekonomiku, aby do sebe vše lépe zapadalo.

V PC verzi na vás dále čeká upravená umělá inteligence nepřátel, ze hry zmizí automatické zaměřování, přibude podpora myši i gamepadu a tvůrci samozřejmě poštelovali i vizuální stránku hry - ve hře bude nastavitelné rozlišení, anti-aliasing, Vsync atd.

Deus Ex: The Fall bude stát 10 eur a za předobjednávku ( akce potrvá i nějakou dobu po vydání) ke hře dostanete zdarma původní Deus Ex v Games of the Year edici, což je solidní nabídka.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články