zdroj: Stunlock Studios

Survival V Rising zanedlouho opouští předběžný přístup. Přidá nové výzvy a funkce

16. 3. 2024 14:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Plná verze slibně vypadající upírské survival akce V Rising vyjde na PC, konkrétně na Steamu, už 8. května. Verze pro PlayStation je taky v plánu, ale na oznámení jejího konkrétního data si budeme muset ještě počkat. Už v květnu tak budete mít možnost vystoupat na vrchol upíří moci, postavit se krvesajskému králi a projít novou smrtící endgame zónou známou jako Ruiny Mortium.

Plná verze slibuje taky spoustu nového obsahu a několik důležitých vylepšení. Můžete se tak těšit na závěrečnou kapitolu, která uzavře upírskou ságu, dynamické endgame události a představení nových nepřátel a bossů. Kromě toho dojde samozřejmě taky na nové zbraně, vyšší úroveň vybavení a vylepšení magie.

Na obzoru jsou také velká vylepšení herních mechanismů, včetně pokročilých možností stavby hradů, skladování věcí a dekorací. Plná verze taky počítá s nativní podporou gamepadu. Tvůrci se taky zaměřili na optimalizaci hry a několik vizuálních zlepšováků.

S blížícím se datem vydání se pak počítá s dalšími informacemi, ostatně květen je ještě přeci jen trošku vzdálený, a tak na celou řadu dodatečných zpráv a upřesnění mají autoři ze Stunlock Studios spoustu času.

Nejnovější články