Středověká strategie Ancestors: Legacy nabízí zdarma svou Peasant Edition
zdroj: Tisková zpráva -Destructive Creations

Středověká strategie Ancestors: Legacy nabízí zdarma svou Peasant Edition

10. 3. 2021 11:09 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Polské studio Destructive Creations si asi nejčastěji spojíte s kontroverzním titulem Hatred z roku 2015. Kromě něj a podobně „kvalitní“ záležitosti IS Defense ale studio v roce 2018 vydalo realtime strategii Ancestors Legacy.

Ta se v recenzích dočkala relativně kladného přijetí a po vydání do ní ještě přibyla nová kampaň za Slovany. Právě tehdy došlo k permanentnímu snížení ceny, ale pokud pro vás i tak byli Ancestors dosud příliš drazí, přicházejí autoři s jedinečnou nabídkou.

V rámci nově vydané Peasant Edition můžete získat kompletní multiplayerovou složku hry, tedy 17 map, na nichž lze hrát za všechny čtyři národy. Kromě toho si také v této edici vyzkoušíte čtyři mise pro jednoho hráče z vikinské kampaně. No a to vše za velmi příznivých 0 korun.

Peasant Edition je v zásadě obsáhlou bezplatnou demoverzí, která vás třeba naláká k dodatečné investici a získání zbytku kampaní. Brutální střety můžete absolvovat v kůži Vikingů, Anglosasů, Germánů a Slovanů. Plná hra na Steamu stojí 30 eur.

Nejnovější články