Start patche 1.5 pro Cyberpunk 2077 se neobešel bez potíží
zdroj: CD Projekt RED

Start patche 1.5 pro Cyberpunk 2077 se neobešel bez potíží

18. 2. 2022 11:15 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Jednou z velkých herních novinek týdne je patch 1.5 pro Cyberpunk 2077 a příchod verze optimalizované pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Ani tenhle update bohužel není dokonalý a vyrojilo se s ním několik nepříjemných problémů.

Patří mezi ně třeba nemožnost spustit hru z disku na PlayStation 4 nebo pády při spuštění na PC. Na opravách se podle vyjádření CD Projekt RED usilovně pracuje, studio věří, že v případě problémů na počítači jde o potíže se zvukovými ovladači a takto postiženým hráčům poskytl návod, který by jim měl nabídnout řešení, než dorazí oficiální hotfix.

Vývojáři by také chtěli zvýšit počet snímků za sekundu na slabší konzoli Xbox Series S a současně pracují také na přenositelnosti trofejí z PS4 verze na PS5. „Zkoumáme možnosti, ale nevíme, jestli je to možné, a pokud v případě trofejí ano, jestli se to můžeme zařídit zpětně,“ napsal CD Projekt. Jiné hry, které umožnily přenos uložených pozic na aktuální generaci konzole od Sony, tuhle funkcionalitu mají, možná si ale v Cyberpunku své trofeje budete muset ulovit znovu.

O patchi 1.5 jsme podrobněji psali v úterý, kromě výrazných grafických vylepšení vývojáři updatovali třeba systém schopností či chování NPC a také do hry přidali nový obsah, přičemž mezi ty nejzásadnější novinky patří možnost pronajmout si s V byty nad rámec toho základního anebo úpravy vzhledu během hraní.

Nejnovější články