StarForge se snaží sehnat peníze, aby mohla splnit vaše herní sny
zdroj: tisková zpráva

StarForge se snaží sehnat peníze, aby mohla splnit vaše herní sny

31. 10. 2012 17:13 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Marek vás v jednom ze svých předchozích Nezávislých rozcestníků upozorňoval na potenciálně zajímavý projekt StarForge, který v té době (červen) vytvářela dvojice nezávislých vývojářů už přes 2 roky takříkajíc po večerech a na vedlejšák. Od té doby se však leccos změnilo, z dvojice už je trojice a svému projektu se věnují naplno. Aktuálně se tvůrci snaží sehnat dostatek peněz na vývoj hry skrze Indiegogo, aby měli na jídlo, hosting, mohli zaplatit tvorbu hudby či grafiky a dalších, pro hry docela podstatných, propriet.

Samozřejmě, od toho, kolik se vybere, se bude odvíjet i přidávání dalších herních prvků, a že zrovna koncept StarForge by jich uživil pěknou řádku. Už nyní jde ostatně o projekt olbřímích proporcí, který chce zkombinovat RPG, akci, strategii, procedurálně generované prostředí i předměty, epickou singleplayer kampaň, několik multiplayerových módů a tak dále.

zdroj: Archiv

Prakticky všechno, co jste doposud ve hrách zažili, chce trojice vývojářů do hry dříve či později nacpat. A ještě, než je označíte za šílence a snílky většího kalibru, než byl/je Peter Molyneux, tak se mrkněte na nové video, které ukazuje aktuální progres vývoje a po stránce zahrnutých prvků umí docela oslovit a ohromit. Pokud jsou sandboxy typu Minecraft, postavené na tom, že si zážitek budujete de facto sami, váš hrnek kafe, StarForge by vám mohla zavonět.

Nejnovější články