Soulsovka Wo Long: Fallen Dynasty dorazí na jaře
zdroj: Foto: Team Ninja

Soulsovka Wo Long: Fallen Dynasty dorazí na jaře

26. 10. 2022 15:05 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Studio Team Ninja ve spolupráci s vydavatelstvím Koei Tecmo oznámili datum vydání nadcházející soulslike akce Wo Long: Fallen Dynasty. Na PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 a Xbox One dorazí 3. března 2023.

Od prvního dne bude dostupná také v předplatném Xbox Game Pass. Tvůrci rovnou přislíbili digitální edici Deluxe, která bude obsahovat Season Pass s trojicí chystaných balíčků DLC. V nich najdete nové generály, démony, scénáře, úrovně i typy zbraní. Kromě toho ve zmíněné edici najdete také digitální artbook, soundtrack a exkluzivní zbroj.

Chybět nemohou ani předobjednávkové bonusy v podobě další zbroje. Pokud si hru objednáte do 16. března, dostanete navíc ještě Baihu Armour, a v případě, že dáte přednost fyzické kopii, můžete vzít zavděk steelbookem a dvěma slušivými korunami, které jsou nicméně opět pouze digitálními předměty.

zdroj: Team Ninja

Na vývoji Wo Long: Fallen Dynasty se ve studiu Team Ninja autorsky podílí dvojice producentů, jejichž předchozí tvorba může leccos napovědět o tom, co máte očekávat od jejich společného výtvoru – Fumihiko Jasuda (Nioh) a Masaaki Jamagiwa (Bloodborne). V soulslike záležitosti se vydáte do Číny v období Tří říší za vlády pozdní dynastie Chan, kdy zemi plení démoni, kterým se musíte postavit coby bezejmenný voják vládnoucí mečem a bojovými uměními.

Nejnovější články