ShootMania - po autíčkách se tvůrci TrackManie vrhli na FPS
zdroj: tisková zpráva

ShootMania - po autíčkách se tvůrci TrackManie vrhli na FPS

16. 2. 2012 11:20 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Tvůrci autíčkové série TrackMania už před několika lety předestřeli své plány do budoucna a odhalili „něcoMania“ projekty, které měly koncept uživateli tvořeného obsahu právě po vzoru TrackManie přenést do jiných žánrů. První takovou neautíčkovou hrou Nadea bude ShootMania Storm, která bude zřejmě spuštěna ještě tento rok, protože se na nadcházející měsíce počítá se spuštěním otevřené bety.

Konkrétních informací, krom názvu a prvního artworku, zas tak moc nemáme. Bude to ale primárně multiplayerová střílečka, která využije herního systému ManiaPlanet 2.0 a stejně jako již několikrát zmíněná TrackMania přinese editor map pro tvorbu, editaci a sdílení hráčských výtvorů mezi sebou v rámci komunity.

Jinak se prý hra bude držet i dalších principů TrackMania her, což je dle tiskovky soutěživý duch a zábava. Detaily o ShootMania najdete v budoucnu na homepage, až se tam tvůrci nějaké informace a další matroš rozhodnou upíchnout. Za zmínku také stojí, že po zpracování střílečkového žánru se Nadeo vrhnout na RPG a jejich dalším počinem má být RPG QuestMania, rovněž využívající systému ManiaPlanet.

Nejnovější články