Rozeberte si klíče do PC bety závodní hry The Crew, která nakonec poběží v 60fps
zdroj: tisková zpráva

Rozeberte si klíče do PC bety závodní hry The Crew, která nakonec poběží v 60fps

26. 8. 2014 19:48 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Od včerejška až do pátku 29. srpna běží další kolo uzavřené bety PC verze závodní hry The Crew od Ubisoftu, která vyjde letos v polovině listopadu. A krom toho, že na vás v článku čeká padesát klíčů, které vám cestu do bety odemknou, se tvůrci ústy komunitního manažera vyjádřili k otázce hodnoty maximálně podporovaného počtu snímků za sekundu.

Jeden z účastníků bety si v postu na oficiálním fóru stěžuje, že PC beta kód je uzamknutý na hodnotě 30fps. Když hru úpravou uvedeného souboru donutí, aby běžela v 60fps, tak prý laguje ovládání, které znemožňuje normální jízdu. Stížnost nezůstala bez odpovědi, ve které zmíněný komunitní manažer uvádí, jak to bude s podporovaným počtem snímků za vteřinu ve finální verzi hry.

„Oficiálně můžeme potvrdit, že cílíme na to, aby hra podporovala při vydání 60fps. Beta verze běží lépe v 30fps, ale můžete počítat s tím, že až hra vyjde, zahrajete si ji v 60fps,“ uvádí komunitní manažer v editaci původního příspěvku, který uznával pouze oficiální podporu 30fps, a možnost hrát hru v 60fps označil za možnou, leč nepodporovanou. Prozatím jde pouze o slib, ale co je psáno, to je dáno. Případné vykrucování se už bude velmi obtížné...

The Crew zdroj: tisková zpráva

Update: Klíče do uzavřené bety už si zájemci rozebrali. Třeba se na vás dostane příště.

Nejnovější články