Roots of Insanity vás zavře do nemocnice plné monster
zdroj: tisková zpráva

Roots of Insanity vás zavře do nemocnice plné monster

6. 4. 2017 12:18 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Turečtí vývojáři z Crania Games vydali svůj survival horor Roots of Insanity. Pokud máte rádi kradmé plížení, pocit neustálé hrozby a děsu a otáčíte se preventivně vyděšení, vydejte se do August Valentine Hospital, nemocnice, kde pracuje váš hrdina Dr. Riley McClein. Jen moc nepočítejte s předepisováním receptů, prášky budete polykat spíš vy a berle se hodí na urážení hlav monster.

Jakmile se podíváte na trailer dole, bude vám jasné, jak Roots of Insanity funguje v základu. Bojíte se, bojujete o přežití a zase se bojíte. Nicméně, hra by měla fungovat více na akční bázi, žádné potupné schovávání a čekání na to, zda vás monstrum objeví, či zda mu utečete. Kromě pěstí a kopanců budete mít k dispozici zbraně od těch improvizovaných, až po nějaké střelné, byť nepočítám, že se v téhle nemocnici najde brokovnice.

Samozřejmě, bude tu i nějaký příběh, který odhalujete a také skryté lokace, které můžete objevit. V kombinaci s náhodně generovanou kořistí by hra měla nabídnout i nějakou znovuhratelnost, byť je třeba mít v paměti, že jde o hru za 10 eur (Steam) a tak neočekávejte dlouhou herní dobu. 

zdroj: Vlastní

Nejnovější články