Ridge Racer Driftopia se připomíná trailerem z bety
zdroj: tisková zpráva

Ridge Racer Driftopia se připomíná trailerem z bety

26. 8. 2013 19:05 | Novinky | autor: Petr Poláček |

(Aktualizováno) Nejenom mobilní FIFA 14 se do přízně hráčů pokusí vetřít zdarma dostupnou základní verzí. Ještě štědřejší prý bude závodní titul Ridge Racer Driftopia, který si na PSN a ze Steamu budete moci ve finální verzi stáhnout letos na podzim, ale rychlí hráči tu možnost mají už nyní. Namco Bandai vyzvalo všechny zájemce o chystaný titul od Finů z týmu BugBear, aby se zapsali do uzavřené bety. PC hráči už tu možnost měli delší dobu, PS3 hráči se nyní mohou přidat také měli šanci ještě včera. Jak se zdá, počet volných míst v PS3 betě už byl ale naplněn. Na trailer, který do PS3 bety lákal se ale můžete přesto podívat, jestli o hraní Driftopie uvažujete.

Zdá se však, že Driftopia se bude muset obejít bez mé přítomnosti ve hře. Mám vlastní představu o tom, jak by měla hra v sérii Ridge Racer vypadat, aby mě bavila a Driftopia ji nesplňuje. Masivní destrukce, nadsvětelné rychlosti a spousta neonů mě na videu neoslovují, ale u vás to může být přesně naopak.

...

Ridge Racer Driftopia se spíše než jako hra profiluje jako služba. Během podzimu Namco vydá základní verzi s 10 tratěmi, cca 20 auty a sadou boosterů, opravárenských sad a jiného obsahu, za který už se zřejmě bude platit. Další vozy i tratě pak budou přibývat v pravidelných intervalech, abyste se nejenom nenudili, ale hlavně měli zač utrácet. Předpokládám přitom, že jako motiv k nákupu za peníze bude sloužit poškození (abyste si museli kupovat opravnou sadu), čas (abyste nemuseli čekat na další závod) a možná i boostery (abyste stačili soupeřům). A když Namco nepoužije všechny, některý z nich určitě.

Driftopia bude každopádně hratelná v multiplayeru i offline, což je příjemné. Snažit se budete o co nejlepší umístění v žebříčku a odladění auta, kterému budete levelovat vlastnosti a odemykat boostery. Pro další informace o hře už si ale hezky zajděte na homepage. Já už jen dodám, že vedle Driftopie uplatní Namco free to play přístup i v případě titulu Ace Combat Infinity.

Nejnovější články