zdroj: Gearbox

Povedené akční RPG Remnant 2 brzy dostane přísun dalšího obsahu

7. 11. 2023 10:00 | Novinky | autor: Ondřej Partl |

Remnant 2 patří k černým koňům letošní sezóny. Stejně jako před lety jednička i pokračování přineslo third-person akci s příchutí soulslike her a chytlavým procházením zajímavými světy, kde se v dynamických potyčkách a až ve třech hráčích v kooperaci snažíte zlikvidovat chapadlovitou i jinou chamraď. A i přes jisté technické problémy to byla velká zábava, která se brzy rozšíří o první pořádnou porci nového obsahu.

Po menších aktualizacích či eventech do hry konečně míří první placené rozšíření – The Awakened King. Na pulty digitálních obchodů dorazí už příští týden 14. listopadu, k čemuž si studio Gunfire Games připravilo doprovodnou ukázku, na kterou se můžete podívat výše.

Dodatek přinese nový kus příběhu, který se zaměří na bytost zvanou One True King. K němu se během jeho dlouhého spánku proplížila krvelačnou posedlost způsobující nákaza. A na vás bude odhalit jeho tajemství schovaná na různých místech v nových lokacích světa Losomn, kde se prolíná síla víl i šílených Dranů a výsledkem je chaos.

Potulovat se tu budou noví nepřátelé, na něž narazíte i v několika dodatečných dungeonech. Odpravit je na věčnost půjde s řádkou nových zbraní a jejich modifikací, zatímco statistiky si vylepšíte dalšími prsteny či amulety. K tomu ještě přibude nový archetyp (tedy hratelná třída) jménem Ritualist. Jeho specialitou jsou jedy a kletby.

Cena DLC je samostatně stanovená na 250 korun. Jestliže vás Remnant 2 baví, můžete si za 620 korun zakoupit season pass, s nímž se dostanete i ke zbylým dvěma dodatkům (vyjdou později). Nováčci si zase za zhruba 1 720 korun mohou pořídit ultimátní edici, která skrývá veškerý aktuální i budoucí bonusový obsah.

Nejnovější články