zdroj: Netflix

Podívejte se na trailer seriálu Cyberpunk: Edgerunners

2. 8. 2022 15:28 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Chystaný animovaný seriál Cyberpunk: Edgerunners, který pro Netflix tvoří studio Trigger, opět připomíná svou existenci. Vedle plnohodnotného traileru, který si můžete prohlédnout výše, jsme se dočkali také deníčku ze zákulisí. V něm tvůrci rozebírají, jak se herní předloze povedlo vystihnout dystopickou budoucnost plnou sociálních nerovností, což je aspekt, na který se anime hodlá také hojně zaměřit.

Animátoři popisují, jak náročné bylo přenést Night City ze hry do animované podoby. Jelikož je předloha velmi detailní, CD Projekt Triggeru poskytl nástroje, aby si město mohli volně procházet a posléze ho věrně překreslit. Hráčům tak budou některé lokace v seriálu jistě velmi povědomé.

Na přetřes přišla také ústřední dvojice, jejíž osudy bude Cyberpunk: Edgerunners sledovat: Lucy a David. Design Lucy byl pro autory dle jejich slov poměrně obtížným úkolem, protože má působit jako femme fatale, zadání ale žádalo, aby byla zároveň roztomilá a sympatická fanouškům anime.

Splnit požadavky CD Projektu tak, aby si animátoři v Triggeru zachovali dostatečnou kreativní svobodu, bylo náročné, nakonec jsou ale prý obě společnosti velmi pyšné na výsledek a nemohou se dočkat, až diváci budou moct letos v září posoudit desetidílný seriál na vlastní oči.

Nejnovější články