Palworld dál trhá rekordy. Vývojáři plánují nový obsah
zdroj: Pocket Pair

Palworld dál trhá rekordy. Vývojáři plánují nový obsah

24. 1. 2024 15:08 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Nic nehýbe současným herním světem tak jako Palworld. Dojmy z hraní jste si u nás už mohli přečíst, existuje ale velká pravděpodobnost, že i vy patříte k sedmi milionům hráčů, kteří se už do světa roztomilých příšerek vydali. Hra totiž momentálně trhá rekordy na Steamu a nechává za sebou v prachu dosavadní stálice.

Podle SteamCharts hraje v době psaní tohoto článku Palworld na Steamu přes 1 600 000 lidí, což je víc než dvojnásobek Counter-Strike 2, stojícím na druhé příčce. Hra se ale už také stihla zapsat do historie, protože je s 1,850,340 současně hrajícími uživateli na druhém místě žebříčku za PUBG. Tomu se v roce 2018 povedlo přilákat v jeden moment neuvěřitelné tři a čtvrt milionu hráčů.

Palworld nicméně neusíná na vavřínech a zábavychtivým hráčům už předkládá své obsahové plány pro blízkou budoucnost. Hra je stále v předběžném přístupu, kde bude minimálně ještě rok. V nejbližší době by se hráči měli dočkat mimo jiné vylepšení umělé inteligence Palů, v přípravě je ale také PvP, raid bossové, aréna, crossplay mezi PC a Xboxem a třeba i vylepšení systému stavění a nové technologie i příšerky.

Roadmap Palworld zdroj: Pocketpair

Pokud máte zájem Palworld také vyzkoušet, je k dispozici v rámci služby Game Passn a PC, Xbox One i Xbox Series X/S.

Nejnovější články