Open betu Mighty Quest for Epic Loot spustí Ubi v únoru společně s novou postavou
zdroj: tisková zpráva

Open betu Mighty Quest for Epic Loot spustí Ubi v únoru společně s novou postavou

27. 1. 2014 18:31 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Někdo může brát The Mighty Quest for Epic Loot jako neskrývanou ukázkou zdegenerované formy kapitalismu, další může ve hře ukojit své harpagonovské sklony a někde vzadu se určitě krčí skupina lidí, co se chtějí jen dobře a zdarma pobavit. Ať už sami sebe řadíte do některé z uvedený škatulí, nebo byste potřebovali svou vlastní, měli byste svůj postoj pomalu promyslet a jasně formulovat. Free to play záležitost od Ubisoftu se přiblížila spuštění veřejné bety a je vám snad jasné, že v nastalém zmatku z přílivu nových hráčů nebude čas přemýšlet, jek se k The Mighty Quest for Epic Loot ideologicky postavit.

Open betu spustí Ubisoft 25. února s tím, že pokud máte v plánu za hru utrácet, klidně do ní můžete nakouknout už nyní. Se spuštěním otevřené bety bude jistě souviset nemálo úprav přímo ve hře, tou nejviditelnější ale bude přidání čtvrté postavy – vedle nejpopulárnějšího (dle komunity) Sira Painhammera a jeho protivníků v podobě Mága a Lučištníka se postaví ženská postava The Runaway.

Se svou specializací na útoky na střední vzdálenost a s využitím hudební harfo-sekery (tvrdí tiskovka, ne já) by se měla stádem příšerek i bossáků prosekat s párátkem v koutku úst. Samozřejmě ale bude jenom na vás a vaší šikovnosti, jestli dokážete postavit pasti natolik kvalitní, aby Runaway zastavily (a naopak) a zabránily jí v plundrování vaší pokladničky.

The Mighty Quest for Epic Loot prozatím proplouvá kolem nás, nikdo z redakce neměl čas podívat se mamonářské hře na zoubek. Nejpozději s příchodem open bety to ale někdo dostane za úkol. A bude to ten největší Harpagon mezi námi. Kdopak to asi bude...

Nejnovější články