zdroj: Focus Entertainment

Od Evil West, Divokého západu plného upírských monster, nás dělí jen pár měsíců

8. 6. 2022 15:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio Flying Wild Hog mající na svědomí letošní akční pecku Shadow Warrior 3 se odhodlalo prozradit datum vydání své další chystané akční řeže Evil West. Na Divoký západ plný ohyzdných mutantů a upírů vyrazíte na současné i minulé generaci konzolí, počítačích, ale ne na Switchi, 20. září.

Tuto informaci prozradil nový trailer, který nejprve poměrně poklidně nastiňuje něco málo z příběhového pozadí, aby následně rozpoutal skutečné peklo. Z pohledu třetí osoby budete masakrovat zástupy obludných nepřátel, ať už elektrifikovanou pěstí, sekerou, plamenometem, či některou z palných zbraní.

Samozřejmostí je nejen možnost vylepšování těchto zbraní a jiných udělátek, ale i odemykání nových perků pro vaši postavu. Nemusíte přitom být úplně posledním agentem tajného spolku lovců upírů, jelikož se k vám na tuto krvavou jízdu může přidat jeden kamarád v kooperaci.

Na Evil West již běží předobjednávky, které vám zajistí DLC Wild Wild East Pack, díky kterému budete se zlem bojovat v jiném oblečku a v rukách budete třímat zbraně s pěti novými skiny.

Nejnovější články