Nový update Outriders zásadně vylepšuje endgame i celkový zážitek ze hry
zdroj: Square Enix

Nový update Outriders zásadně vylepšuje endgame i celkový zážitek ze hry

16. 11. 2021 12:10 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Kooperativní střílečka Outriders vyšla letos v dubnu a nezazářila tak, jak bychom si přáli. Měla své mouchy, něco jí chybělo, něco přebývalo, ale i tak si našla miliony fanoušků, kvůli nimž tvůrcům stojí za to na hře nadále pracovat. Jejich dosavadní snažení ústí v nový update New Horizon, který obecně zkvalitňuje zážitek.

Většina obsahu updatu se zaměřuje na endgame, který dosud silně pokulhával. Došlo k upravení misí Expeditions, za něž jste dostali odměnu podle toho, jak rychle jste je dokončili. To hráče nutilo vytvářet přímočaré postavy, a ubírala se tak svoboda v tvorbě zajímavějších buildů.

Nově už expedice nejsou na čas. Můžete v nich strávit libovolně dlouhou dobu a vždy dostanete odměnu, která vám náleží a která se odvíjí od obecné délky expedice. Tento systém podpoří čtveřice nových expedic, do kterých se můžete okamžitě pustit (máte-li požadovaný rank).

Outriders zdroj: Square Enix

Dále byl upraven systém legendárních předmětů, za kterými se v endgamu honíte. Již dříve došlo ke 100% navýšení jejich dropnutí. K tomu byl představen systém zabraňující nacházení duplicitních legendárek a s updatem New Horizon dostáváte nad jejich ziskem ještě větší kontrolu.

Jako odměnu za absolvování expedice Eye of the Storm dostanete na výběr ze tří legendárek, v obchodě Tiago si můžete zakoupit mysteriózní legendární předmět, případně můžete utratit nasbírané zdroje za protočení obchodníkovy nabídky.

Update dále přináší dlouho žádaný systém takzvané transmogrifikace, která vám kdykoliv umožní vyměnit skin zbraně a zbroje za jiný s tím, že si zachováte staty předmětu. Některé skilly a vybavení jsou o něco silnější, hra podporuje plnohodnotný crossplay, konzolisté dostávají nové možnosti nastavení a konečně můžete přeskočit uvítací obrazovky.

Kdo se do Outriders připojí do konce listopadu, toho čeká dáreček v podobě legendární zbroje. Nakonec už jen kratičká zpráva o tom, že hra v příštím roce dostane rozšíření Worldslayer s novými příběhy, výzvami a dalším obsahem.

Nejnovější články