Nový hit Rollerdrome má na PlayStation Store problémy
zdroj: Foto: Roll7

Nový hit Rollerdrome má na PlayStation Store problémy

18. 8. 2022 15:00 | Novinky | autor: Alžběta Trojanová |

Tenhle týden vyšel na PC a PlayStationu Rollerdrome, titul od tvůrců zábavné skate akce OlliOlli. Recenze zatím nešetří chválou a jak se zdá, odvážná kombinace osmdesátkové stylizace, divoké jízdy na bruslích a střílečky se tvůrcům vyplatila. Nepříjemný škraloup na jinak velmi solidním launchi hry ale přináší problémy se zkušební verzí pro PlayStation.

Rollerdrome totiž v rámci PlayStation Network slibuje pro uživatele PlayStation Plus Premium hodinu hraní zdarma. Realita je ale jiná. Jakmile hru stáhnete, oznámí vám, že máte na zkoušku jenom 35 minut. Nepotěší ani fakt, že 10 minut z toho představuje tutoriál a intro.

Mnozí hráči předpokládali, že časomíra se spustí automaticky v momentě, kdy Rollerdrome dáte stahovat. Jenže vzhledem k tomu, že se všem po zapnutí objeví odpočet přesně na 35 minut, je zřejmé, že jde o nastavení samotného systému.

Nejspíš tak došlo k chybě na straně Sony, která se k záležitosti doposud nijak nevyjádřila, což platí i o studiu Roll7. Stejně tak v PSN stále visí nabídka na hodinový trial. Snad bude chybný odpočet brzy opraven, aby hráči nebyli nepříjemně překvapeni zavádějící reklamou a mohli si v klidu vyzkoušet nový hit.

Nejnovější články