zdroj: 2K Sports

NBA 2K23 je tu a s ním i první sezóna dodatečného obsahu

10. 9. 2022 12:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Další ročník basketbalu NBA 2K23 je dnešním dnem vydaný na platformách PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S. Kdyby vám náhodou nestačila samotná hra, můžete se okamžitě pustit do první sezóny značící start přívalu dodatečného obsahu.

Jak už jsem psal před měsícem v oznamující novince, NBA 2K23 chce být ještě autentičtější než předchozí díly. Docílit toho má novým systémem komb dříve nevídaných pohybů, zapracovalo se na systému zavěšení se na koš a těšit se můžete i na realistickou simulaci fyziky. Změny se dotknou systému driblování i obecné práce s míčem a budete mít na výběr z velké spousty stylů ukazatelů hodu na koš.

Systém sezón je pak trochu jiný, než jak to u her s dlouhodobou podporou bývá. Jedna sezóna totiž trvá pouhých šest týdnů, což znamená, že během jednoho roku se jich protočí rovnou devět. První z nich odstartovala hned s vydáním hry a umožní vám skrze úkoly levelovat v systému odměn. Maximální 40. úroveň vám zajistí nové vozidlo, v němž se budete prohánět po městě. Pokud jí tedy stihnete dosáhnout během šesti týdnů, než přijde nová sezóna s dalším novým obsahem.

Sezóny budou mimo jiné přidávat novou hudbu a kosmetické doplňky z řad oblečení. Další velmi podrobné informace o dodatečném obsahu pro NBA 2K23 najdete v oficiálním článku.

Nejnovější články