Na Zapovězený západ bez omezení. Horizon Forbidden West vyjde brzy i na PC
zdroj: Vlastní foto autora

Na Zapovězený západ bez omezení. Horizon Forbidden West vyjde brzy i na PC

28. 9. 2023 11:26 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Společnost Sony pokračuje v nastoleném trendu vydávání svých původně exkluzivních titulů pro PlayStation i na PC. Na svém oficiálním blogu vydavatelství potvrdilo, že kompletní edice Horizon Forbidden West vyjde ještě letos v říjnu na PlayStation 5 a zkraje příštího roku zamíří i na osobní počítače.

O port se postará nyní už interní studio Nixxes z nizozemského Utrechtu, které už v tomto odvětví nasbíralo bohaté zkušenosti, na svědomí má totiž například porty Spider-Mana a Milese Moralese nebo parádní letošní převod Ratchet & Clank: Rift Apart. Přesný termín vydání PC verze zatím známý není, víme ale, že si druhé Aloyino dobrodružství budete moci zakoupit na Steamu i Epicu.

Kompletní edice, kterou si majitelé PlayStationu 5 budou moci pořídit už příští týden, konkrétně 6. října, obsahuje kromě základní hry a datadisku Burning Shores také řadu bonusových kosmetických předmětů, nové sety zbrojí, zbraň a figurku do stolní hry Machine Strike. Kromě nich dostanete také digitální soundtrack a artbook.

Horizon Forbidden West vyšel loni 18. února a v Adamově recenzi si vysloužil devítku. PC port tedy opět přichází se zhruba dvouletým zpožděním.

Nejnovější články