zdroj: Ashborne Games

Last Train Home o úchvatné legionářské výpravě se připomíná hraným trailerem

4. 11. 2023 13:00 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Epický příběh o československých legionářích, kteří v obrněném vlaku projeli napříč Ruskem, se opět hlásí o slovo. Last Train Home ukazuje hrané záběry ze zasněžené krajiny a přibližuje, jak bude vypadat správa pancéřované lokomotivy. Trailer, který je ke zhlédnutí výše, opatřil emocemi nabitým dabingem český herec Karel Dobrý, jež ve hře ztvární hlavního rádce kapitána Langera.

Last Train Home bude zajímavým mixem taktické strategie o průzkumu, dobývání území a vojenském ležení, zároveň však bude nutné mít pod palcem správu samotného vlaku, který bude fungovat jako vaše pojízdná základna. Každý člen posádky bude unikátní postavou s vlastním příběhem a nenahraditelnou funkcí v konvoji. Je proto zatraceně důležité, aby jich co nejvíce zůstalo naživu.

K tomu bude sloužit výše zmíněný vlak. Nejenže jeho primární funkcí bude přesun mezi dvěma body, zároveň půjde o mobilní kuchyň, polní nemocnici, ubytovnu, dílnu i pevnost v jednom. V depech si můžete měnit různé vagony, provádět opravy, ale i odemykat vylepšení a pasivní bonusy, které vám cestu zjednoduší. To vše ale bude samozřejmě stát drahocenné suroviny, takže v každém momentu hry bude nutné přehodnocovat rizika a s nimi spojené odměny.

Demoverzi očekávané české hry jste si poprvé mohli vyzkoušet během Steam Next Festu v polovině října. Hratelná ukázka je stále ke stažení a brněnské studio Ashborne Games navíc demo nedávno aktualizovalo. Demonstruje teď novou funkci sabotáže, má lépe vyváženou obtížnost a ekonomiku a kvůli opravě chyb i optimalizaci výkonu se lépe a stabilněji hraje.

Last Train Home vychází na PC 28. listopadu.

 

Nejnovější články