Kyberpunkový STEALER vám ukradne uši, oči a duší
zdroj: tisková zpráva

Kyberpunkový STEALER vám ukradne uši, oči a duší

3. 12. 2012 16:37 | Novinky | autor: Petr Poláček |

„STEALER aneb musíme mít na Games!,“ zněl předmět nočního mailu od Marka Krále, který obsahoval link na následující (po rozkliku) video a nic víc. Podívejte se na něj a musíte s Markem souhlasit, a se mnou už nyní samozřejmě taky. I když okolo projektu STEALER od tvůrce s nickem Winged Doom je spousta „ale“.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Původně mělo jít dle informace na ModDB stránce o stopercentní klon Flashbacku, což by mi při podobném audiovizuálu a atmosféře, kterou na mě cáknulo koncepční video, ani trošku nevadilo. Nicméně, nyní je prý STEALER něco jako Sokoban křížený s plošinovkou, kladoucí důraz na průzkum herního světa a atmosféru. Z toho opravdu moudrý nejsem a možná z projektu zatím není moudrý ani sám Winged Doom, ale v jednom má přeci jenom docela jasno.

Jak uvádí na svém blogu, jeho snem a cílem je vytvářet žijící světy, zbytek se musí nějak dostavit. Prozatím si Winged Doom není jistý, jestli z toho někdy bude hra a jaká hra. Jde mu jen o naplnění ideálu nezávislého hnutí – dělat, co chce, bez ohledu na cokoli. Tak stvořil s pomocí hudby od „Shinny Metal“ a kodéra „Soul Sharer“ náladové tech. demo a dál uvidí. Když se mu projekt vymkne z rukou a nebude s něčím spokojený, tak s tím nikdy ven nepůjde. Osobně mu to ale nevadí, každou zkušenost považuje za dobrou, což je jistě pravda. Na druhou stranu, kdyby z toho nic nebylo, tak by na mé straně nějaká ta slzička ukápla. Ono je totiž sledování videa zážitek sám o sobě.

zdroj: Archiv

Nejnovější články