Květnový update Uprising posune Dust 514 blíže k EVE Online
zdroj: tisková zpráva

Květnový update Uprising posune Dust 514 blíže k EVE Online

27. 3. 2013 13:28 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Dramatické video, které najdete v článku, dělá doprovod informaci o termínu vydání updatu s názvem Uprising pro PS3 exkluzivní střílečku Dust 514. Hra, která se aktuálně nachází ve fázi open beta, a je tedy přístupná všem majitelům PS3, by se díky Uprising měla 6. května, kdy update vyjde, o pořádný kus přiblížit své finální podobě, ať už to v představách tvůrců z islandského týmu CCP Games znamená cokoli. Pravděpodobně tím však myslí totální propojení Dust 514 a EVE Online do jednoho universa.

Uprising třeba změní Dust 514 po stránce grafické i výkonové. Tisková zpráva hovoří o optimalizaci grafického enginu a pohledněji zpracovaných mapách i prostředích v celé hře. Tvůrci prý zapracovali i na tom, aby se hráči dostali do bojové vřavy rychleji a bez větších potíží. Zdali jde o úpravy UI, nebo v tom vězí i nějaká jiná magie, to už ovšem CCP neupřesňují.

...

Uprising nemá být jen čistě servisní update, protože nabídne nová bojiště i herní módy, a zároveň rozšíří arsenál o nové zbraně a vybavení „pro každou situaci,“ jak se píše v tiskovce.

Troufnu si ale tvrdit, že nejdůležitější novinkou z updatu jsou tzv. Planetary Conquest prvky. Hráči provozované organizace mohou díky nim vlastnit a spravovat planetární územně správní celky v EVE Online a samozřejmě o ně vést dramatické boje. Právě implementací této funkcionality se Dust 514 o krok přiblíží k plné integraci do EVE Online. Jako majitel PS3 toho samozřejmě můžu využít, ale dokážu si představit, jak to pro mnohé hráče na PC musí být trýznivé. Hrají EVE Online, chtěli by se dostat i do Dust 514, ale pořizovat si kvůli tomu PS3? To asi nebude příliš fungovat.

Nejnovější články