Icarus, nová hra od autora DayZ, vychází v pátek

2. 12. 2021 8:00 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Herní designér Dean Hall je nejznámější kvůli svému DayZ, které bylo původně modifikací pro druhou Armu. Na základě něj ho zaměstnala Bohemia Interactive, aby z nadějného modu vyvinul samostatnou hru. Firmu ale opustil dávno před vydáním a v rámci vlastního studia RocketWerkz se od té doby věnuje různým jiným projektům.

Jedním z nich je Icarus, sci-fi survival, který tento týden na Steamu opustí předběžný přístup. Hall hru poprvé představil na E3 2020, kde ji popsal jako mimozemskou hru o přežití, kde se musíte vydávat na nebezpečné mise za surovinami a poté na planetě přežít, dokud si vás nevyzvedne spojenecký modul. Pomocí získaných materiálů si vylepšíte vybavení, vydáte se hledat další a tak dále.

Icarus měl původně vyjít už v srpnu, nakonec ale early access zakončí 3. prosince. Pokud vás verze 1.0 zajímá v číslech, hleďte na obrázek - mapa o 64 kilometrech čtverečních, přes 35 misí a 40 typů zbraní a munice jistě vyvolají přízeň kdejakého fandy her na přežívání v nehostinných podmínkách. Jestli zahoříte vášní pro Hallův nový projekt, na Steamu ho momentálně najdete s 10% slevou.

Icarus zdroj: RocketWerkz

Nejnovější články