GOG rozšiřuje nabídku o Metal Slug, Fatal Fury a další klasiky z Neo Geo
zdroj: tisková zpráva

GOG rozšiřuje nabídku o Metal Slug, Fatal Fury a další klasiky z Neo Geo

31. 5. 2017 13:43 | Novinky | autor: Adam Homola |

Tradici vydávání jedné či nanejvýš několika málo her najednou dnes GOG porušil a na svůj obchod pustil rovnou patnáct starých klasik najednou. V aktuálním případě navíc o klasikách opravdu mluvit můžeme, protože jsme se dočkali části katalogu SNK, který se původně objevil na Neo Geo. Některé hry jsou méně známé, jiné známější, ale všemu tomu vévodí Metal Slug.

Stará a dobře známá série, kdy běháte a střílíte všechno co se hýbe, už vyšla na kdejakou platformu, včetně PlayStationu, Androidu, iOS, Steamu a Nintenda Switch. Metal Slug najdete nově ale také na GOG, kde je samozřejmě bez jakékoliv DRM a podporuje také některé pokročilé funkce GOG Galaxy.

Na GOG najdete konkrétně Metal Slug 1, Metal Slug 2, Metal Slug 3 a taky Metal Slug X. Všechny čtyři tituly podporují skrze GOG Galaxy online žebříčky a s výjimkou druhého dílu také lokální i online multiplayer.

Další várka starých klasik od SNK se týká bojovek, konkrétně Fatal Fury Special, Samurai Shodown II, Samurai Shodown V Special, The King of Fighters 2000, The King of Fighters 2002 a The Last Blade.

zdroj: YouTube.com

Třetí a poslední balíček nese název Arcade Games a obsahuje už poněkud méně známé, ale taky zajímavé hry: akci Blazing Star, sportovní Baseball Stars 2, střílečku Shock Troopers a akce Twinkle Star Sprites a King of the Mosnters.

Všechny výše zmíněné hry najdete momentálně na GOG také ve velké slevě, a to jak jednotlivě, tak i v rámci zmíněných balíčků. Akce potrvá do 6. června, a tak si můžete například všechny dostupné Metal Slugy koupit dohromady jen za cca 158 Kč.

Nejnovější články