zdroj: miHoYo

Genshin Impact dostane třetí region a očekávané sdílení uložených pozic

12. 7. 2021 14:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Když čínské free-to-play RPG Genshin Impact loni na podzim vzalo herní svět útokem, nabízelo toho bez nutnosti jakékoliv investice opravdu hodně. A to jsme tehdy měli z plánované mapy světa Teyvat k dispozici jen zlomek regionů. Momentálně je možné objevovat regiony shluknuté okolo hlavních měst Mondstadt a Liyue a už příští týden dorazí třetí ze sedmi národů spolu s vyhlíženou technickou funkcí týkající se uložených pozic.

Hlavní město třetího regionu, souostroví o šesti ostrovech zcela odříznutých od hlavní pevniny, se nazývá Inazuma. Na tomto místě i kolem něj na vás čeká nová nálož příběhů vyprávěných skrze hlavní i vedlejší mise. V těch budete pátrat po zdejším vládci Electro Archonovi, který má odpovědi na věčnost, jíž je celá Inazuma posedlá. Dále se objeví trojice nových hrdinů, které si můžete přidat do sbírky.

Genshin Impact zároveň přejde na verzi 2.0, což zní jako něco velkého, ale ve skutečnosti jde vedle nového regionu pouze o uvedení dlouho žádané funkce takzvaných cross-savů, tedy možnosti přenášet své uložené pozice mezi různými zařízeními.

Konečně tak budete moct pokračovat v jedné rozehrané hře klidně na pěti platformách, PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Androidu a iOS. Tato funkce dorazí spolu s novým regionem do Genshin Impactu 21. července. Je pro vás nový region dostatečným lákadlem, abyste se ke hře vrátili? Nebo jste ji dokonce ještě ani nestihli opustit?

Nejnovější články