Fantasy RTS Armies of Exigo na konci listopadu
zdroj: tisková zpráva

Fantasy RTS Armies of Exigo na konci listopadu

4. 11. 2004 22:22 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci real-time strategií by si měli v kalendáři zaškrtnout datum 30.

listopadu, neboť právě od tohoto dne by se podle nejnovějších informací mělo začít prodávat nové dílo vývojářské společnosti Black Hole Games - fantasy RTS Armies of Exigo. V této ne příliš obvyklé hře budete s jednou ze tří nabízených frakcí bojovat o získání vlády nad celým herním světem, který bude zahrnovat život na povrchu i pod ním. Pro každou rasu je připraven zvláštní příběh o třech dějstvích, z nichž každé sestává ze čtyř misí. Odvíjení příběhu prý pomáhají i působivé předělové filmečky mezi misemi. Teď pro vás ale máme 15 pěkných obrázků:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Pokud máte trochu obavy z toho "vícevrstvého" systému, podle slov a zkušeností vývojářů si prý na tento prvek zvyknete rychle. V orientaci v dění na mapě vám mají výrazně pomoci i dvě minimapky. Kromě toho má hra obsahovat také dvě tutoriálové mise, které vás seznámí alespoň se základními principy. Hra je nicméně navržena spíše pro tradiční, hardcorové, nebo prostě fanoušky RTS. Single-playerová kampaň je koncipována tak, aby vám postupně pomalu představila jednotky a struktury všech tří ras. Teprve poté se začnou objevovat prvky víceúrovňového systému.

Vedle kampaně ale budete moci otestovat své strategické schopnosti také na "skirmish" mapách, kde budete mít za soupeře až 11 počítačových oponentů. Zde se dočkáte i funkce přehrání bitvy, abyste mohli zhodnotit, jak vám to šlo. Až se budete cítit dostatečně "vyzrálí", budete se moci pustit také do online multiplayerových soubojů s jinými hráči. K dispozici by měly být módy jako King of the Hill nebo Capture the Flag, stejně jako několik dalších, ještě neodhalených typů. Těšit se můžete i na editor. Před nedávnem jste si mimochodem tento titul mohli vyzkoušet jak v single-playerovém, tak multiplayerovém demu.
zdroj: WP, GameSpyGameSpot

korgull

Nejnovější články