EVE: Valkyrie mění Unity za Unreal Engine a chlubí se herečkou z Battlestar Galactica
zdroj: tisková zpráva

EVE: Valkyrie mění Unity za Unreal Engine a chlubí se herečkou z Battlestar Galactica

2. 5. 2014 12:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Vesmírná střílečka pro virtuální realitu (Oculus Rift a Project Morpheus) EVE: Valkyrie, debutovala před rokem a už tehdy uhranula všechny, kteří si ji mohli vyzkoušet. Ať už na EVE Fanfestu, nebo velkých výstavách, Valkýra si získala pozornost hráčů i novinářů, přestože šlo o malý projekt běžící na enginu Unity. V mezičase se ale z malého experimentu stala regulérní hra, která podle aktuálních informací vyměnila Unity za Unreal Engine 4, a nabrnkla si do jedné z hlavních rolí herečku z Battlestar Galactica.

Ne snad že by hra při použití Unity vypadala špatně, ale rozdíl po přechodu na Unreal technologii je přeci jen patrný. Podívejte se na obrázky okolo i v galerii a musíte uznat, že hra vypadá opravdu dobře. Vývojáři EVE: Valkyrie navíc dříve pracovali na Dust 514, což je také Unreal Engine projekt, takže jsou teď jako doma a práce jim jde mnohem lépe a rychleji od ruky.

zdroj: Archiv

Krom prezentace nového enginu přišli tvůrci EVE: Valkyrie s další novinkou - pro roli vůdkyně bojových pilotů programu Valkyrie získali herečku Katee Sackhoff, která se jako dabérka objevila například v seriálu Star Wars: The Clone Wars, ale slyšet jste ji mohli i ve hrách Halo 3 a Spider-Man: Edge of Time. Většina z vás ale bude ale Sackhoff znát díky seriálu Battlestar Galactica nebo její roli v posledním Riddickovi.

“Jakmile jsem si EVE: Valkyrie zahrála poprvé, hned jsem věděla, že se na tom chci podílet. Tohle je opravdu ta nejlepší role jakou jsem kdy měla, protože se cítím jako skutečný pilot vesmírné lodi. Je to videoherní zážitek, který vás opravdu vtáhne dovnitř,” řekla Sackhoff v tiskové zprávě. Její účast si samozřejmě pochvalují také vývojáři, takže je všechno na světě krásné a sluníčkové. Hlavně nové obrázky...

EVE: Valkyrie zdroj: tisková zpráva

EVE: Valkyrie zdroj: tisková zpráva

EVE: Valkyrie zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články