Duchařské hraní na schovávanou v Midnight Ghost Hunt dosáhlo na důležitý milník
zdroj: Coffee Stain Studios

Duchařské hraní na schovávanou v Midnight Ghost Hunt dosáhlo na důležitý milník

5. 7. 2023 15:00 | Novinky | autor: Ondřej Partl |

Midnight Ghost Hunt je hra na schovávanou v rámci jednotlivých zápasů, ve kterých lovci nejdříve hledají duchy, kteří se však v druhé půlce mohou začít mstít. Projekt studia Vaulted Sky Games do předběžného přístupu doputoval už v březnu minulého roku a od té doby postupně roste.

Nedávno se třeba titul podíval na platformu Epic Games Store a zdejší hráči mají možnost hrát s těmi původními ze Steamu. I díky tomu může studio slavit dosáhnutí významného milníku v podobě 1 milionu hráčů. Podle vývojářů jde o úspěch, který jejich srdce naplňuje vděčností.

Kvůli tomu se studio rozhodlo podělit o upravené plány chystaného obsahu. V období od července do září se hráči mohou těšit na přidání plné podpory gamepadů. A když už je řeč o podpoře, tak na Steamu přibudou sběratelské kartičky s vybranými postavami a objekty ze hry.

Obohacení se dočká i samotný herní obsah. Tvůrci se specificky zaměří na nové možnosti zábavy ve fázi, kdy lovci jedou dodávkou. Výrazného přepracování se také dočká uživatelské rozhraní. Změnami projdou jednotlivá menu, nápovědy i texty.

Většina práce ovšem odstartuje až po červenci. Během tohoto měsíce má velká porce zaměstnanců studia dovolenou, takže v tomto období bude na hře pracovat pouze menší tým. Ty největší změny proto dorazí až později.

zdroj: Coffee Stain Studios

Z dlouhodobějšího časového hlediska tvůrci ještě chystají různé aktualizace, které vylepší stabilitu i výkon. K lepšímu by se zároveň měl posunout matchmaking nebo umělá inteligence botů. Přepracované také budou samotné mapy, zatímco schopnosti, zbraně a výbava se dočkají úprav balančních.

Jestli si chcete hru zkusit, máte aktuálně ideální příležitost. V rámci letního výprodeje na Steamu ji pořídíte za velice příjemných 6,79 eur.

Nejnovější články