Druhá epizoda Batmana od Telltale postaví Bruce Waynea proti Dětem Arkhamu
zdroj: tisková zpráva

Druhá epizoda Batmana od Telltale postaví Bruce Waynea proti Dětem Arkhamu

16. 9. 2016 15:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Druhá epizoda adventurního Batmana od Telltale nese název Children of Arkham a bude přímo navazovat na první epizodu Realm of Shadows. Ve druhé části pětidílné epizodické série se život Temného rytíře obrátí vzhůru nohama, protože, jak naznačuje nový trailer, začne být spojován s organizovaným zločinem. Respektive celá rodina Wayneů má ve své minulosti pravděpodobně nějaký velký škraloup, který se teď dostal na povrch a Batman tomu bude muset přijít na kloub.

Problém leží konkrétně u Thomase Waynea a Bruce tak bude ve druhé epizodě zjišťovat, do čeho byl jeho otec zapletený, jakou to má souvislost s aktuálními událostmi a jak z toho ven. Při svém pátrání ale narazí na individua se slušnou kriminální minulostí a tak bude mít na výběr: oblékne na sebe masku Batmana, nebo bude vystupovat jako miliardář Bruce Wayne?

K tomu všemu se ještě přimotá tajemná sebranka Children of Arkham a potenciál na definitivní změnu Wayneova života a života jeho blízkých je tady. Children of Arkham slibují obyvatelům Gothamu „pravdu“, ať už to v jejich podání znamená cokoliv. To se dozvíte už příští týden.

Batman – The Telltale Series – Episode 2: Children of Arkham vyjde v digitální verzi už v úterý, 20. září a to na PC (Steam, Telltale Online Store a další digitální distribuce), na PlayStation 4 a Xbox One. Datum vydání hry na další platformy (Android, iOS, PlayStation 3, Xbox 360) mají vývojáři oznámit ještě tento měsíc.

zdroj: Archiv

Nejnovější články