Diablovka Last Epoch opouští předběžný přístup. Přidá offline režim i podporu gamepadů
zdroj: Eleventh Hour Games

Diablovka Last Epoch opouští předběžný přístup. Přidá offline režim i podporu gamepadů

21. 2. 2024 8:00 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Akční RPG Last Epoch od studia Eleventh Hour Games dnes po skoro pěti letech opouští program předběžného přístupu. Přechod na verzi 1.0 se neobejde bez pořádně macatého patche – seznam novinek a změn se táhne přes téměř 32 stránek. Mezi ty nejzajímavější patří dvě nové specializace, systém obchodnických frakcí a z nich plynoucích unikátních předmětů, offline režim, vizuální vylepšení či plná podpora ovladačů. V kompletním znění je najdete na oficiálním fóru.

Dvě stávající specializace pro zloděje doplní sokolník se cvičeným dravcem, akolyté se pak dočkají kletbami ověnčeného černokněžníka. K oběma se dostanete na maximálním levelu jejich základní třídy.

V plné verzi Last Epoch si také můžete vybrat ze dvou nových frakcí, v závislosti na tom, jak moc toužíte interagovat a obchodovat s ostatními hráči. Příslušnost k Circle of Fortune vám zajistí pasivní bonusy k lootu, zatímco členové gildy obchodníků budou těžit hlavně z transakcí s ostatními hráči.

Pokud jste vyloženě samotářský typ, můžete se do nové diablovky klidně pustit i úplně offline, stejně jako si můžete vybrat, jestli zůstanete věrní osvědčené kombinaci klávesnice a myši, nebo dáte přednost gamepadu.

Mezi grafická vylepšení se řadí třeba variabilnější počasí, hezčí uživatelské rozhraní a detailnější shadery, stejně jako osm nových filmečků a přepracované intro.

Last Epoch vychází oficiálně dnes, 21. února, a to pouze na PC.  

Nejnovější články